Kérdezős napok

Azt bizonyára tudod, hogy itt, ebben a blogban a sapkák horgolásáról van szó, és ezzel kapcsolatban találsz információt.
Lehet, azt is észrevetted, van egy könyv, ami a sapkák horgolásáról szól. A címe: Sapkatitkok.

Sapkatitkok - ebook

Ebben a könyvben megtalálható, hogyan horgolj sapkát, mindenféle minta és leírás nélkül, illetve a tanultak felhasználásával már nem lesz gond, ha egy leírás nem arra a fonalvastagságra készült, amit te használni fogsz.

HAMAROSAN JÖN Az Új Sapkatitkok!

A könyvet épp most dolgozom át.
Az elmúlt 1-2 évben sok új fazonnal ismerkedtünk meg, horgolt, kötött sapkát felnőttként sem ciki hordani. Az előnyeit ismerjük, finom, meleg, emellett divatos, színes, sőt akár meghökkentő is lehet.
Fejre simulón, csúcsosan, kalapként, beret fazonban, pomponnal szívesen hordjuk. Sőt, a decemberben berobbant, lófarokhoz való sapkát is meg kell említeni.

Az a "baj" hogy én már elég sokat tudok a sapkák horgolásáról, és úgy érzem, sok dolgot elmagyaráztam, leírtam már, de nem tudok olyanok fejével gondolkodni, akik még most kezdik a sapkahorgolást, vagy a horgolást úgy egyáltalán. Én azt hiszem, alapos magyarázatokkal szolgálok, és az olvasói visszajelzések szerint ez így is van, de nem tudom, még milyen kérdések fogalmazódnak meg abban, aki kezdő vagy haladó horgolóként élete első néhány sapkájánál tart.

Ezért kérlek, ha van kedved hozzá, írd le a kérdéseket, amelyek a sapka készítésekor foglalkoztatnak.

(Pontosítok itt a végén. Tehát a könyv elnevezés nem teljesen pontos, mert ezt a könyvet nem kemény fedéllel és merített papíron kapja meg a vásárló, hanem pdf állományban.
A könyv itt inkább azt jelenti, hogy a fent látható Sapkatitkok-2 terjedelme már könyvnek mondható. (51 oldal A/4 méretben))

Hozzászólásként meg tudod írni, nem fogom megjeleníteni a blogban, szóval bátran kérdezz.
2017. január 1-ig várom a kérdéseket!

A kérdésedet próbáld meg úgy feltenni, hogy értsem a problémát. :-)

Köszönöm! :-)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Téli kalap - vastag fonalból

Sapkahorgolás - gyorsan

Milyen sapkát horgolj, ha kezdő horgoló vagy