Horgolj sapkát a könyvből!

Mindegy, tavasz, nyár ősz vagy tél van, sapkára minden évszakban szükséged lehet.
Ha nem te magad akarod hordani, akkor is bármely évszakban felmerülhet az igény. :-) Kéne egy sapka.
Sapka két színből

Ebben a blogban sok hasznos tanácsot olvashatsz a sapkák horgolásával kapcsolatban, de ha mindezt, sőt sokkal többet, egy helyen szeretnéd olvasni, akkor ne feledkezz meg a Sapkatitkok-2 könyvről.

A könyv címében a 2 annyit jelent, hogy második kiadás. Kicsit át lett dolgozva, és az elsőhöz képest sokkal több sapka teljes leírása szerepel benne.

Anya-lánya sapka

Ha a Sapkatitkok-2 könyvet vásárolod meg, nem kell megkeresned hozzá a Sapkatitkok címűt, mert teljesen önállóan használható könyvről van szó. Nem folytatás, minden szükséges ismeret, információ megtalálható benne.

A könyv célja az, hogy megtanuld a sapkák horgolását.
Lehet, hogy tudsz, sőt nagyon jól tudsz horgolni, ám eddig még nem horgoltál sapkát, akkor lehet, az első néhány sapkánál bizony sok nehézséggel találkozol.
Sapkák nagy tűvel

Nem, nem nehéz sapkát horgolni, de vannak bizonyos szabályok, amiket meg kell érteni, és meg kell tanulni. Aki nem érti meg és nem tanulja meg a módszert, minden sapkát csak a leírás alapján tud majd elkészíteni a későbbiekben is.
Ha megérted, megjegyzed azt a néhány fontos dolgot, amitől sapka lesz a sapka, akkor a későbbiekben már nem is lesz szükséged arra, hogy leírást keress a horgolásához.
Fülvédős sapka

Ez a néhány dolog nem olyan bonyolult vagy nehéz, főleg, mert alaposan elmagyarázom a könyvben, mit miért, hogyan és mennyit.

Az első könyvben csak néhány sapka leírása szerepelt, de kiderült, az olvasók szeretnék, ha több leírás lenne. Ezért dolgoztam át a könyvet, és most már 18 sapka leírását találod benne.

Bogyómintás sapka

Mondhatom azt is, hogy ha nem akarod megtanulni, hogyan horgold a sapkát, akkor is kapsz 18 leírást, amit sorról sorra követve sikeres sapkahorgoló lehetsz. :-)

A könyvet megvásárolhatod a webáruházban, és azonnal választhatsz fonalat, tűt is! :-)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Téli kalap - vastag fonalból

Sapkahorgolás - gyorsan

Milyen sapkát horgolj, ha kezdő horgoló vagy